دلتا؛ یک جهش واکسن گریز
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از واکسن گریز بودن ویروس دلتا خبر داد و گفت: علائم این بیماری در شروع بسیار خفیف و در حد یک سرماخوردگی معمولی است. دکتر مصطفی جوانیان گفت: متأسفانه جهش جدید ویروس کرونا که تحت عنوان ویروس دلتا است و شروع آن از کشور هندوستان بود بسیار سرایت پذیر […]
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از واکسن گریز بودن ویروس دلتا خبر داد و گفت: علائم این بیماری در شروع بسیار خفیف و در حد یک سرماخوردگی معمولی است.
دکتر مصطفی جوانیان گفت: متأسفانه جهش جدید ویروس کرونا که تحت عنوان ویروس دلتا است و شروع آن از کشور هندوستان بود بسیار سرایت پذیر و متاسفانه یک سوش واکسن گریز است.
وی ادامه داد: بر همین اساس ما شاهد انتشار سریع این ویروس هستیم و در طی مدت کمتر از یک هفته شهرستان های مختلف در حال تغییر رنگ به سمت نارنجی و قرمز هستند.
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: علائم در این بیماری در شروع بسیار خفیف و در حد یک سرماخوردگی معمولی با علائم گلودرد ساده یا آبریزش بینی است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در این راستا افزود: به تمامی کسانی که علائم خفیف سرماخوردگی دارند توصیه می کنیم حتماً نکات ایزوله و قرنطینه را رعایت کنند و در داخل منزل اتاق خودشان را از بقیه جدا کنند و حتماً از ماسک استفاده کنند و در فضاهای عمومی به هیچ وجه حضور پیدا نکنند.
جوانیان توصیه کرد: با مشاهده علائم سرماخوردگی در اولین فرصت جهت انجام تست تشخیص به مراکز غربالگری یا مراکز 16 ساعته مراجعه کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: نکته ای که وجود دارد ممکن است در سوش های اول تست ها منفی باشد و یک تست منفی نمی تواند رد کننده تشخیص باشد و بنابراین عزیزان بایستی در ارتباط با نکات رعایت قرنطینه علی رغم حتی تست منفی بایستی در قرنطینه خودشان را نگه داشته باشند تا اینکه کاملاً علائمشان برطرف شود.
وی علت سرایت پذیری بالای این جهش را اینگونه عنوان کرد: یکی از دلایل آن ظاهر شدن علائم خفیف مشابهه سرماخوردگی می باشدکه به همین دلیل افراد علائم را جدی نمی گیرند و با حضور در جمع ها به دیگران انتقال می دهند.
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: این جهش همانند جهش های دیگر در ادامه بیمار را دچار درگیری ریه می کند و از روز پنجم به بعد بیمار علائم تنفسی پیدا می کنند که لازم است با پزشک خانواده حتماً مشورت کنید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0