توسعه مهارت در صنایع و واحدهای تولیدی
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران از ضرورت توسعه مهارت در صنایع و واحدهای تولیدی استان مازندران خبرداد.
سید حسین درویشی اولین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران که به میزبانی فنی و حرفه ای استان در مرکز آموزش فنی و حرفه ای 22 بهمن ساری برگزار شد با اشاره به ظرفیتهای آموزشی این ادارهکل در استان، گفت: در حال حاضر ۵۱۳ نفر نیروی شاغل در ادارهکل آموزش فنی و حرفهای مازندران فعالیت میکنند که از این تعداد ۲۰۶ نفر بهعنوان مربی رسمی و پیمانی در ۱۸۷ کارگاه آموزشی در قالب ۲۰ مرکز دولتی در سطح استان به ارائه آموزشهای مهارتی مشغول هستند.
درویشی تصریح کرد: این آموزشها در چهار شاخه کشاورزی، صنعت، خدمات و فرهنگ و هنر ارائه میشود که عمده آن در رشتههای سنگین فنی از جمله تراشکاری، اتومکانیک، جوشکاری، برق صنعتی، صنایع چوب، تأسیسات و کشاورزی است.
این مسئول افزود: در کنار بخش دولتی، ۳ هزار و ۲۵۳ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای با ۷ هزار و ۶۶۲ مربی در بخش خصوصی استان فعالیت دارند که بیش از ۷۰ درصد آموزشهای مهارتی ارائه شده در حوزه خدمات توسط این بخش صورت میگیرد.
درویشی با اعلام اینکه در سال جدید به دنبال احقاق حق فنی و حرفهای از محل منابع مسئولیت اجتماعی هستیم، تصریح کرد: توسعه مهارت در صنایع و واحدهای تولیدی در اولویت قرار دارد.
وی خواستار ورود جدی برای بهروزرسانی تجهیزات مراکز آموزشی شد و گفت: نگاه ما توجه به قشر کارگری در بخش آموزش و مهارت است تا بتوانیم آموزش رایگان برای کارگران داشته باشیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران از راهاندازی و فعالسازی مجمع خیرین مهارت استان خبر داد و گفت: با تصویب اساسنامه مجمع خیرین مهارت مازندران و تشکیل نمایندگی در شهرستانها، برای نخستینبار در کشور گلریزان خیرین مهارت در شهرستان آمل برگزار شد و در این مراسم بیش از ۸ میلیارد تومان کمکهای نقدی و غیرنقدی جهت تجهیز کارگاهها و حمایت از آموزشهای مهارتی برای شهرهای محمودآباد و آمل جمعآوری شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0