اکیپ واکنش سریع راهداری در کشور

حرف آنلاین: رئیس سازمان حمل و نقل جاده‌ای کشور از ایجاد اکیپ واکنش سریع راهداری در کشور خبر داد. داوود کشاورزیان  در آیین تجلیل از راهداران استان‌های مازندران و تهران که در راهدارخانه امامزاده هاشم این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: راه سرمایه ملی بوده و نقش مهمی در توسعه کشور دارد. وی با بیان […]

حرف آنلاین:

رئیس سازمان حمل و نقل جاده‌ای کشور از ایجاد اکیپ واکنش سریع راهداری در کشور خبر داد.

خبرگزاری فارس: اکیپ واکنش سریع راهداری در کشور ایجاد می‌شود

داوود کشاورزیان  در آیین تجلیل از راهداران استان‌های مازندران و تهران که در راهدارخانه امامزاده هاشم این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: راه سرمایه ملی بوده و نقش مهمی در توسعه کشور دارد.

وی با بیان اینکه ظرفیت موجود در کشور بسیار زیاد است، تصریح کرد: به دلیل عدم وجود جاده دسترسی مناسب امکان بهره‌برداری از قابلیت‌ معدنی و توریستی وجود ندارد و برخی از اماکن معدنی و مناطق گردشگری ما بلااستفاده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه بیش از 200 هزار کیلومتر انواع راه روستایی، محورهای‌ مواصلاتی فرعی، بزرگراه و آزاد‌راه در کشور داریم، افزود: نگهداری از راه‌های موجود در کشور بسیار مهم است.

وی با اعلام اینکه نگهداری از جاده‌های موجود کشور به نوعی جلوگیری از اتلاف منابع است، گفت: وزارت راه در دولت یازدهم برای حفظ راه‌های موجود کشور اعتبار مناسبی را در نظر گرفت به طوری‌ که اعتبارات حوزه راهسازی دو برابر شد.

کشاورزیان یکی از برنامه‌های محوری در وزارت راه و شهرسازی را حفظ اعتبارات در نظر گرفته شده در سال‌جاری دانست و خاطرنشان کرد: روند افزایشی اعتبارت حوزه راه و شهرسازی در سال آینده نیز حفظ می‌شود.

این مسئول درباره حفظ و نگهداری راه‌های فرعی موجود در کشور بیان داشت: برای حفظ  راه فرعی کشور ردیف مستقلی در بودجه گنجانده شد.

رئیس سازمان حمل و نقل جاده‌ای کشور ادامه داد: راه فرعی کشور بیش از 50 هزار کیلومتر است که بودجه اختصاص یافته این بخش چندان قابل توجه نیست.

وی با بیان اینکه در زمینه اعتبارات اولویت اصلی بحث ایمنی در راه است، خاطرنشان کرد: ایمنی جاده‌های فرعی از نکاتی است که در این وزارتخانه مورد توجه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی مهم‌ترین هزینه‌های اختصاص داده شده برای محورهای اصلی و فرعی کشور را ارتقاء ایمنی راه، اصلاح شانه، اصلاح شیب، تسطیح وضعیت مهندسی جاده، ایجاد دوربرگردان در تقاطع‌ها، رنگ آمیز تابلو‌های کنار جاده و شفاف‌سازی حریم جاده عنوان کرد.

کشاورزیان بیان داشت: یکی از برنامه‌های جدی دولت توجه به ایمنی جاده‌های کشور است و مسئولان استانی باید به ایمنی و نگهداری راه توجه داشته باشند.

این مسئول نبود ایمنی در راه‌ها را از مقوله ضعف مدیریتی عنوان کرد و افزود: ارتقاء ایمنی در جاده‌ها باید یکی از موضوعات محور در هر استان باشد به این دلیل که توجه به ایمنی معابر هزینه زیادی برای کشور ندارد.

وی خواستار توجه جدی مدیران به ایمن‌سازی محورهای کشور شد و گفت: ایمن‌سازی محورها امر بسیار واجب است و باید سهم راه در بروز تشدید تصادفات جاده‌ای به صفر برسد و این امر در کشور قابل اجرا است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه 980 راهدارخانه ثابت و سیار در کشور مستقر هستند، تصریح کرد: حدود 15 هزار راهدار در جاده‌های کشور مشغول فعالیت هستند که 9 هزار ماشین‌آلات سبک و سنگین در اختیار دارند.

کشاورزیان از ایجاد اکیپ واکنش سریع راهداری در سطح کشور خبر داد و تصریح کرد: اکیپ واکنش سریع راه‌ها در همه نقاط کشور ایجاد می‌شود و دولت برای اجرای کردن این اعتباراتی برای تجهیز این اکیپ در استان‌ها اختصاص داد.

وی در پایان گفت: وظیفه این اکیپ کمک به استان‌های همجوار در مواقع بحران و اضطرار است.