افزایش ۲ برابری صادرات مرکبات در مازندران
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از پیشبینی افزایش ۲ برابری صادرات مرکبات از استان خبر داد. هادی ایزدی گفت: سال گذشته ۸۵ هزار تن مرکبات از استان صادر شد که امسال پیشبینی میشود این میزان به ۱۷۰ هزار تن برسد. وی بابیان اینکه امسال پیشبینی میشود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول مرکبات از […]
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از پیشبینی افزایش ۲ برابری صادرات مرکبات از استان خبر داد.
هادی ایزدی گفت: سال گذشته ۸۵ هزار تن مرکبات از استان صادر شد که امسال پیشبینی میشود این میزان به ۱۷۰ هزار تن برسد.
وی بابیان اینکه امسال پیشبینی میشود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول مرکبات از سطح استان برداشت شود، گفت: در صورت برداشت این میزان مرکبات، نسبت به سال گذشته ۱۰درصد رشد دارد که این امر به دلیل بارندگی مناسب در فصل بهار بوده است.وی ادامه داد: از سوی دیگر افزایش قیمت ارز و تقاضای خارجی برای مرکبات مازندران سبب شد تا صادرکنندگان این محصول به صادرات آن ترغیب شوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران حداقل ارزش ریالی بهدستآمده از ۱۷۰ هزار تن صادرات مرکبات مازندران را بیش از ۵۱۰ میلیارد تومان پیشبینی کرد و افزود: بیشترین مرکبات صادراتی پرتقال تامسون و نارنگی انشو است.
به گفته وی، عمده صادرات محصولات مرکبات مازندران به کشورهای روسیه، هندوستان و برخی کشورهای همسایه صورت میگیرد.وی تصریح کرد: با راهاندازی پایانه صادرات استان در سال آینده شاهد افزایش چندین برابری صادرات محصولات کشاورزی استان بهویژه مرکبات به کشورهای دیگر خواهیم بود.
ایزدی به برنامه نگهداری گرمادرمانی مرکبات اشاره کرد و به باغداران توصیه کرد بلافاصله بعد از برداشت مرکبات محصولات را با آب گرم شسته و در نایلون توسط دستگاه پیچیده شود تا شاهد کاهش پوسیدگی مرکبات و حفظ طراوت آنها در انبار ها باشیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0