رویدادی برای قهرمانان

رویداد ملی قهرمان، با تکریم مجاهدت شهید سلیمانی بر سبب پاسداشت سالروز اعلام پایان عمر گروه  تکفیری و دست نشانده استکبار یعنی داعش توسط این شهید جبهه اسلام(۳۰ آبان۱۳۹۶) همزمان با سراسر میهن اسلامی در ساری مرکز مازندران برگزار شد.

رویداد ملی قهرمان، با تکریم مجاهدت شهید سلیمانی بر سبب پاسداشت سالروز اعلام پایان عمر گروه  تکفیری و دست نشانده استکبار یعنی داعش توسط این شهید جبهه اسلام(۳۰ آبان۱۳۹۶) همزمان با سراسر میهن اسلامی در ساری مرکز مازندران برگزار شد.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلای مازندران همزمان با سی‌ودومین دوره گرامیداشت هفته کتاب مصادف با روز قهرمان ملی که در سالن غدیر سپاه کربلا برگزار شد در دومین روز هفته بسیج مستضعفین اظهار کرد: این رویداد یکی از راه‌های مقابله با هجمه دشمن است.
وی با اعلام اینکه براساس نظر دانشمند برجسته غربی مبتنی بر نقشه استکبار برای نابودی جوامع دینی با استفاده از اجرای سه موضوع، افزود: اولین مورد دشمن، از بین بردن نظام خانواده و  نقش تربیتی مادر در آن است.

فرمانده سپاه کربلا ادامه داد: مورد دوم دشمن در ناکارآمدی جوامع دینی از بین بردن نظام آموزشی اسلام و نقش معلم‌های ارزشی است و سومین نکته زدودن دین از جامعه توسط استکبار، تضعیف قوام تمدن دینی و ارزشی با از بین بردن جایگاه الگوهای دینی و ارزشی جامعه و نقش جوانان مجاهد، مومن و متعهد به عنوان الگو در جامعه است.

مسلمی گفت: ۳۰ آبان هر سال در تقویم شورای فرهنگی انقلاب به عنوان روز ملی قهرمان نام گرفت که این اتفاقی ارزشمند است.

وی افزود: رونمایی از کتاب‌هایی که به دست رهبری مورد تقریظ قرار گرفت کار ارزشمند است که در هفته کتاب و کتابخوانی انجام می‌شود.

یوسف نوری، مقام عالی دولت در مازندران، هم‌افزایی و برنامه‌ریزی در راستای تقویت فرهنگ مطالعه بین اقشار مختلف را یک ضرورت دانست و گفت: نقش والدین و معلمان در ترویج فرهنگ مطالعه بسیار مهم است. ‎

استاندار مازندران، نیز در این مراسم گفت: کتاب های متنوع و مفیدی در کتابخانه های مراکز آموزشی و دانشگاهی موجود است، انتظار می رود در این کتابخانه ها به روی تمام مردم باز باشد تا اهل مطالعه بتوانند به راحتی کتابهای مورد نیاز خود را تهیه نمایند.

یوسف نوری، در اولین «رویداد ملی قهرمان» و آغاز پویش ملی «خط امین» ویژه سی‌ودومین دوره هفته کتاب که در سالن غدیر سپاه کربلا برگزار شد، با بیان اینکه کتاب یکی از عناصر مهم تمدنی به ویژه تمدن اسلامی است، اظهار کرد: انس انسان با کتاب موجبات آرامش در زندگی را فراهم می آورد.

وی با اشاره به اهمیت انس والدین با کتاب جهت کتابخوان شدن فرزندان، افزود: اگر پدر و مادرها و معلمین کتابخوان باشند، قطعا نوجوانان و جوانان به کتاب روی خواهند آورد.

نوری با بیان اینکه کتاب های متنوع و مفید در کتابخانه های مراکز آموزشی و دانشگاهی موجود است، انتظار می رود در این کتابخانه ها به روی تمام مردم باز باشد تا اهل مطالعه بتوانند به راحتی کتابهای مورد نیاز خود را تهیه نمایند، گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز یک فرصت برای کتابخوان شدن کودکان و نوجوانان محسوب می شود که باید از این ظرفیت بیشتر بهره گرفته شود.

وی هم‌افزایی و برنامه‌ریزی در راستای تقویت فرهنگ مطالعه بین اقشار مختلف را یک ضرورت دانست و خاطرنشان شد: دستگاه های فرهنگی برای ایجاد علاقه‌مندی نسبت به کتاب و کتابخوانی در بین کودکان، نوجوانان و جوانان از طریق تعریف برنامه‌های متناسب با ذائقه گروه های مختلف سنی عمل نمایند.