۵ هزار خادمیار رضوی مازندرانه ساماندهی می‌شوند

مسئول امور خادمیاری دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان به ثبت‌نام ۱۵ هزار و ۷۳۲ نفر از مازندران در سامانه خادمیاری اشاره کرد و گفت: همه ثبت‌نامی‌ها دعوت به جلسه توجیهی و آموزشی شدند و تاکنون ۱۰ هزار نفر از این تعداد تائید اولیه شدند. تلاش داریم مابقی خادمیاران نیز در گردونه خدمت قرار […]

مسئول امور خادمیاری دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان به ثبت‌نام ۱۵ هزار و ۷۳۲ نفر از مازندران در سامانه خادمیاری اشاره کرد و گفت: همه ثبت‌نامی‌ها دعوت به جلسه توجیهی و آموزشی شدند و تاکنون ۱۰ هزار نفر از این تعداد تائید اولیه شدند. تلاش داریم مابقی خادمیاران نیز در گردونه خدمت قرار گیرند.

«محمدرضا مسلمی» در تبیین اهداف کانون‌های خادمیاری آستان قدس رضوی در استان مازندران گفت: هدف از تشکیل کانون‌های خادمیاری رضوی در سراسر استان توجه به این اصل است که خدمت به هشتمین امام شیعیان حضرت رضا (علیه‌السلام) محدود به محدوده حرم و شهر مشهد نشود و افرادی که علاقه‌مند به خدمت به امام مهربانی‌ها هستند بتوانند در شهر، محل کار وزندگی خودشان، با وقت گذاری در راستای رفع محرومیت‌زدایی، کارهای عام‌المنفعه و خدمات مشابه خدمتی شایسته به نیت ثامن‌الحجج (علیه‌السلام) به مردم ارائه دهند.

مسئول امور خادمیاری دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مازندران بابیان اینکه خادمیاران افتخاری امام رضا (علیه‌السلام) در چهار حوزه «وقف و نذر»، «خادمیاری»، «فرهنگی اجتماعی» و «محرومیت‌زدایی» فعالیت دارند، اظهار کرد: خادمیاران رضوی در مازندران در قالب ۲۶۰ کانون محلی (مساجد) و ۲۷۴ کانون تخصصی به محرومین و نیازمندان خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی با تأکید بااینکه تمامی امور خادمیاران  با محوریت امامت، ولایت و رهبری اجرایی می‌شود، گفت: عمده هدف دفاتر نمایندگی، ترویج و توسعه‌ی سیره نبوی و فرهنگ رضوی است.مسلمی به ثبت‌نام ۱۵ هزار و ۷۳۲ نفر از مازندران در سامانه خادمیاری اشاره کرد و گفت: همه ثبت‌نامی‌ها دعوت به جلسه توجیهی و آموزشی شدند و تاکنون ۱۰ هزار نفر از این تعداد تائید اولیه شدند.

 وی بابیان اینکه برای ۸ هزار نفر از خادمیاران استان با عبور از مرحله گزینش نهایی، سامانه خدمت آن‌ها بازشده، تأکید کرد: مابقی خادمیارانی که در دوره‌های آموزشی شرکت نداشتند باید دوره ببینند و ساماندهی شوند به تعبیری در گردونه خدمت قرار گیرند. در غیر این صورت باید تعیین وضعیت شوند.مسلمی تعداد خادمیان خواهر را ۵ هزار و ۱۹ نفر اعلام کرد و افزود: همچنین ۱۰ هزار و ۷۳۲ نفر از آقایان مازندرانی به‌عنوان خادمیار افتخاری در سامانه خادمیاری ثبت‌نام کردند.

وی بابیان اینکه خواهران خادمیار به تعداد ۱۰۷ نفر از مقطع دکترا، ۵۷۹ نفر از مقطع کارشناسی ارشد، هزار و ۶۰۰ نفر از مقطع کارشناسی و هزار و ۳۰۱ نفر از مقطع کاردانی ثبت نامی داشتند، ادامه داد: ۳۵۳ نفر خادمیار خواهر دارای مدرک دیپلم، ۳۳۵ نفر دارای مدرک حوزوی و ۷۴۴ نفر نیز زیر دیپلم هستند.

مسلمی بابیان اینکه برادران خادمیار به تعداد ۲۹۳ نفر از مقطع دکترا، هزار و ۸۵۷ نفر از مقطع کارشناسی ارشد، سه هزار و ۴۸۷ نفر از مقطع کارشناسی و هزار و ۱۹۵ نفر از مقطع کاردانی ثبت نامی داشتند، افزود:۲ نفر از برادران دارای مدرک فوق تخصص، ۲ هزار و ۲۳۸ نفرخادمیار برادر دارای مدرک دیپلم، ۳۲۳ نفر دارای مدرک حوزوی و هزار و ۳۳۲ نفر نیز زیر دیپلم هستند.

وی بابیان اینکه تعریف خدمت برای خادمیاران به حضور و تعداد جلسات خدمت تعریف‌شده است، افزود: خادمیاران در حوزه خدمات عمومی شش ساعت حضور و کانون‌های تخصصی تعداد جلسات خدمت برای شیفت حرم مهم است.

مسلمی یادآور شد: خادمیاران بایستی با مراجعه به سامانه خادمیاران رضوی به آدرس khademyar.aqr.ir عرصه‌های خدمتی خود را مشخص و گزارش فعالیت خود را ثبت نمایند. وی بابیان اینکه خادمیاران رضوی متعهد احداث ۸ واحد مسکونی ویژه سیل‌زدگان شدند، افزود تلاش داریم این تعداد واحد تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

مسلمی بابیان اینکه این واحدهای مسکونی سیل‌زدگان به همت خادمیاران در قالب اردوهای جهادی احداث خواهد شد، اظهار کرد: ۷۴ پزشک مرد و ۴۵ پزشک زن در طول هفته در سراسر استان مازندران به محرومین و نیازمندان خدمات درمانی رایگان ارائه می‌دهند.