بازدید مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از کارخانه آرد در بابلسر

در راستای ارتقای کیفیت تولید آرد و بهبود عملکرد کارخانجات استان، جواد مولایی‌قرا مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران به همراه محمدعلی رمضانی سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان، از کارخانه آرد حسن‌پور بابلسر بازدید کردند.

در راستای ارتقای کیفیت تولید آرد و بهبود عملکرد کارخانجات استان، جواد مولایی‌قرا مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران به همراه محمدعلی رمضانی سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان، از کارخانه آرد حسن‌پور بابلسر بازدید کردند.

در این بازدید، مولایی‌قرا با اشاره به ضرورت افزایش سطح کیفی تولید در کارخانجات آرد مازندران اظهار داشت: تعدادی از کارخانجات استان در حال حاضر در رده درجه سه قرار دارند و هدف ما از این بازدیدها، بررسی راهکارهایی است که بتوانند با ارتقای تجهیزات، بهبود فرآیند تولید و رعایت استانداردهای لازم، به درجات بالاتر دست یابند.

وی با تأکید بر اهمیت سلامت و کیفیت در تولید آرد افزود: کوچک‌ترین مشکل بهداشتی و فنی در فرآیند تولید باید شناسایی و برطرف شود. از همین رو، پس از دریافت اعتراض این کارخانه نسبت به امتیاز کسب شده در درجه‌بندی کارخانجات آرد، در کمتر از ۲۴ ساعت بازدید انجام شد تا ضمن بررسی میدانی، مسیر اصلاح و ارتقا تسهیل شود.

در ادامه، محمدعلی رمضانی سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران نیز با اشاره به فرآیند امتیازدهی و ارزیابی کارخانجات گفت: شاخص هایی که دستگاه‌های عضو کمیته در بازدید از کارخانجات برای امتیازدهی بررسی می‌کنند، بر اساس عملکرد، ماشین‌آلات، تجهیزات، کیفیت محصول و وضعیت رضایتمندی نانوایان تعیین می‌شود. این امتیازات مبنای تخصیص سهمیه گندم یارانه‌ای به کارخانجات است.

رمضانی افزود: در استان مازندران بصورت ماهانه جلسات بررسی عملکرد کارخانجات تشکیل می شود که با حضور کارشناسان مجرب و نمایندگان دستگاه های اجرایی ، حاکمیتی و نظارتی ، سهمیه هر کارخانه آرد تخصیص داده می شود.

وی خاطرنشان کرد: با سیاستهای جدید ابلاغی استاندار محترم و معاونت محترم اقتصادی ، از آبان ماه سالجاری شناورسازی بخشی از سهمیه آرد کارخانجات آغاز شده و نانواهای استان حق انتخاب بیشتری نسبت به گذشته داشته و این فرآیند در ماه های آتی نیز ادامه خواهد داشت.