53امین مرکز حمایت از کودک و خانواده کشور در آمل آغاز به کار کرد

53امین مرکز آموزشی کودک و خانواده کشور به منظور حمایت و آموزش از کودکان کار و خیابانی در شهرستان آمل آغاز به کار کرد. به گزارش حرف، در مراسم آغاز به کار مرکز آموزشی کودک و خانواده شهرستان آمل؛ حبیب الله مسعودی فرید معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این مراسم با اشاره به اینکه […]

photo_2019-02-28_17-46-33

53امین مرکز آموزشی کودک و خانواده کشور به منظور حمایت و آموزش از کودکان کار و خیابانی در شهرستان آمل آغاز به کار کرد.

به گزارش حرف، در مراسم آغاز به کار مرکز آموزشی کودک و خانواده شهرستان آمل؛ حبیب الله مسعودی فرید معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این مراسم با اشاره به اینکه کودکان نقش مهمی در توسعه یک کشور دارند و در بسیاری از کشورها بخشی از تولید ناخالص داخلی را در حوزه کودک سرمایه گذاری می کنند، اظهار کرد: کودکان باید توانمندتر باشند تا کشوری توانمندتری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه قوانین بین المللی می گوید هر کودک به جا مانده یک فرصت از دست رفته است و در مسیر توسعه حتی یک کودک نیز ممکن است تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: ۹۷ درصد کودکان کار و خیابانی با خانواده خود زندگی می کنند و این امر مشکلات این کودکان را افزایش می دهد.

فرید با بیان اینکه برای حمایت از کودکان کار و خیابانی مراکز روزانه راه اندازی شده است و مراکز کودک و خانواده محور با بررسی شرایط خانواده ها خدمات رسانی می کنند، عنوان کرد: باید سطح دسترسی این کودکان به مراکز حمایتی افزایش یافته تا از آسیب دور بمانند، کودکان کار نباید صدمه ببینند و این مراکز راهکاری برای بهبودی و کاهش آسیب های این کودکان است.

سعید آرام مدیرکل بهزیستی استان مازندران با اشاره به اینکه این مرکز برای حمایت از افراد زیر ۱۸سال راه اندازی شده است، اظهار کرد:  این مرکز با هدف حمایت از کودکان در استان راه اندازی شده است و قرار در سایر مناطق استان مازندران نیز گسترش یابد.

وی با اشاره به اینکه کودک فارغ از هرگونه نژاد و رنگی باید مورد حمایت قرار گیرد، تصریح کرد: یکی از مشکلات این کودکان نبود پل ارتباطی بین دستگاه های حمایتی و خانواده ها است که با راه اندازی مراکز حمایتی این مشکل مرتفع می شود.

آرام با بیان اینکه تلاش می کنیم با راه اندازی این مراکز کودکان از سطح خیابان جمع آوری شوند و فرصت تحصیل و توانمندسازی و گذراندن دوران کودکی برایشان فراهم شود، افزود: آمل دارای دومین مرکز در استان برای حمایت از کودکان خیابانی است و تلاش می شود که این مرکز در غرب استان مازندران نیز راه اندازی شود.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به اینکه این استان به دلیل دارای بودن  بافت توریستی و گردشگر پذیر بودن برای تکدی گری دارای فرصتی است که از سوی سودجویان مورد استفاده قرار می گیرد؛ اظهار کرد: گردشگران موجب می شوند که سودجویان از تکدی گری کودکان استقبال کنند از این رو این مراکز کمک می کنند تا چهره شهرهای مازندران زیباتر بوده و از حضور متکدیان و کودکان پاکسازی شود.

وی تصریح کرد: این سازمان به دنبال برقراری فرصت های برابر برای همه کودکان است تا عدالت اجتماعی مهیا و برنامه های تخصصی برای این کودکان فراهم شود از سویی نیز خانواده کودکان توانمند فرصت ارتقا و رشد داشته باشند.