46 درصد جمعیت استان در بخش های غیر شهری و روستایی ساکن اند

جلسه ای به منظور شناسایی، همگرایی، توانمندی ها و ظرفیت های دستگاه های اجرایی در برنامه های اشتغال روستاییان با حضور حسن اصغریان رستمی مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران برگزار شد. به گزارش حرف آنلاین، مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: بیش […]

n82906328-72322726

جلسه ای به منظور شناسایی، همگرایی، توانمندی ها و ظرفیت های دستگاه های اجرایی در برنامه های اشتغال روستاییان با حضور حسن اصغریان رستمی مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران برگزار شد.

به گزارش حرف آنلاین، مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: بیش از 46 درصد جمعیت استان در بخش های غیر شهری و روستایی ساکن می باشند که توجه لازم به هدایت و آموزش های مهارتی مناسب در جهت پایداری شغلی و ایجاد مشاغل جدید این اقشار، از مهاجرت گسترده و بی رویه روستاییان به شهرها جلوگیری خواهد نمود.

وی ادامه داد: در بخش های روستایی مخاطبان اصلی آموزش های فنی و حرفه ای روستاییان می باشند که با تعامل مدیریت روستاها اعم از دهیاری و شوراها می توان خدمات خوب آموزشی به آنان ارایه داد.

اصغریان رستمی هدف از این گونه نشست ها را با دستگاه های اجرایی استان، آشنایی با ظرفیت ها و توانمندی های دستگاه ها و برنامه ریزی جهت همگرایی، همسویی و تعامل بین دستگاهی در اجرای برنامه های مشترک دانست.

سید حسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: حلقه مفقوده ای در آموزش های فنی و مهارتی وجود دارد که برای تحقق آن باید عزمی جدی بین دستگاه های اجرایی وجود داشته باشد.

وی افزود: امروزه در برخی از دستگاه های اجرایی جهت اجرای آموزش فنی هزینه می شود تا آن آموزش اجرا گردد؛ که جهت جلوگیری از موازی کاری شورای مهارت فنی استان مصوب شده و تمامی دستگاه های اجرایی که به نوعی در موضوع آموزش و مهارت دخیل هستند در این شورا عضو می باشند و این شورا به جهت ارتباط از شاخه های کار گروه اشتغال می باشد.

از دیکر اقدامات آموزش فنی و حرفه ای توجه ویژه به آموزش در محیط کار واقعی می باشد که از تاکیدات روحانی رییس جمهور می باشد که این نوع آموزش در روستاها مانند باغداری، پرورش مرکبات، پرورش زنبور و … صدق می کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران اظهار داشت: افرادی که قصد دارند توانمند شوند تحت آموزش فردی که در حال انجام کار واقعی می باشد قرار گرفته و با شرایط آن محیط آشنا می شود. قصد داریم تا آموزش در محیط کار واقعی را بر اساس آمایش و تحقیق صورت گرفته در روستاها گسترش داده و مشاغلی که در گذشته نه چندان دور در آن منطقه وجود داشت را مجدداً رونق دهیم.