طلای نابِ مرادی با طعم رکوردشکنی جهان

وزنه‌بردار دسته 94 کیلوگرم کشورمان مدال طلای بازی‌های آسیایی را از آن خود کرد. در ادامه رقابت‌های وزنه‌برداری بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا نمایندگان کشورمان در دسته 94 کیلوگرم به مصاف 8 وزنه‌بردار از کشورهای افغانستان، تایلند، کره‌جنوبی، قرقیزستان، چین تایپه، قطر، عربستان سعودی و هند رفتند که در پایان سهراب مرادی به مدال طلا دست […]

111

وزنه‌بردار دسته 94 کیلوگرم کشورمان مدال طلای بازی‌های آسیایی را از آن خود کرد.

در ادامه رقابت‌های وزنه‌برداری بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا نمایندگان کشورمان در دسته 94 کیلوگرم به مصاف 8 وزنه‌بردار از کشورهای افغانستان، تایلند، کره‌جنوبی، قرقیزستان، چین تایپه، قطر، عربستان سعودی و هند رفتند که در پایان سهراب مرادی به مدال طلا دست یافت و کیانوش رستمی حذف شد.

* یک‌ضرب:

سهراب مرادی برای نخستین حرکت یک‌ضرب وزنه 182 کیلوگرمی را درخواست کرد که به راحتی این وزنه را بالای سر برد. وی در دومین حرکت با انتخاب وزنه 189 کیلوگرمی به رکورد جهان که 188 کیلوگرم بود حمله کرد، اما در مهار این وزنه ناکام ماند. مرادی در سومین و آخرین حرکت یک ضرب بار دیگر وزنه 189کیلوگرمی را انتخاب کرد که با مهار این وزنه، یک رکورد جهانی دیگر را بعد از 19 سال شکست و به نام خود ثبت کرد.

این رکورد پیش از این در اختیار آکاکیوس کاکیاشویلی وزنه‌بردار یونانی بود که در مسابقات جهانی 1999 آتن به ثبت رسانده بود. با ثبت این وزنه، رکورد بازی‌های آسیایی نیز در اختیار سهراب قرار گرفت.

سهراب مرادی در مسابقات قهرمانی جهان در آناهیم آمریکا با مهار وزنه 233 کیلوگرمی در حرکت دوضرب و با ثبت مجموع 417 کیلوگرم رکورد دوضرب و مجموع جهان را شکسته بود تا بدین ترتیب رکوردهای هر 3 حرکت این دسته به نام سهراب ثبت شود.

کیانوش رستمی دیگر نماینده کشورمان در این دسته ابتدا موفق به مهار وزنه 175 کیلوگرمی نشد، اما در دومین انتخاب این وزنه را بالای سر برد. وی در سومین حرکت نیز در مهار وزنه 185 کیلوگرمی ناکام بود تا با همان 175 کیلوگرم و جایگاه دومی به کار خود در حرکت یک‌ضرب پایان دهد.

* دوضرب:

سهراب مرادی برای نخستین حرکت دوضرب خود وزنه‌ 221 کیلوگرمی را درخواست کرد که این وزنه را به راحتی بالای سر برد. وی در دومین انتخاب وزنه 234 کیلوکرمی را انتخاب کرد تا یک بار دیگر به رکورد دوضرب جهان که با 233 کیلوگرم در اختیار خودش بود حمله کند، اما در این زمینه ناموفق بود. مرادی برای سومین حرکت بار دیگر وزنه 234 کیلوگرمی را درخواست کرد تا بار دیگر رکود دوضرب جهان را نیز بشکند، اما این بار هم ناموفق بود تا با همان 221 کیلوگرم به کار خود پایان دهد و با مجموع 410 کیلوگرم سیزدهمین مدال طلای کاروان ایران را به ارمغان آورد.

کیانوش رستمی در نخستین حرکت دوضرب موفق به مهار وزنه‌ 218 کیلوگرمی نشد. وی در دومین تلاش 2 کیلوگرم به وزنه قبل اضافه کرد، اما این بار هم موفق به مهار وزنه 220 کیلوگرمی نشد تا در آستانه حذف و از دست دادن مدال نقره مسابقات قرا گیرد. رستمی در سومین حرکت نیز نتوانست وزنه 220 کیلوگرمی را بالای سر ببرد تا اوت شود.

در پایان رقابتهای یکضرب و دو ضرب دسته ۹۴ کیلوگرم نتایج زیر به ثبت رسید:

۱- سهراب مرادی از ایران/ یکضرب: ۱۸۹/ دوضرب: ۲۲۱/ مجموع: ۴۱۰

۲- فارس الباخ از قطر/ یکضرب: ۱۶۶/ دوضرب: ۲۱۵/ مجموع: ۳۸۱

۳- سارات سومپرادیت از تایلند/ یکضرب: ۱۷۰/ دوضرب: ۲۱۰/ مجموع: ۳۸۰

مرادی: حواسم به وزنه‌های کیانوش نبود

دارنده مدال طلای دسته 94 مسابقات وزنه‌برداری بازی‌های آسیایی گفت: من حواسم به وزنه‌های خودم بود نه کیانوش.

به گزارش فارس ، سهراب مرادی بعد از کسب مدال  طلای دسته 94 مسابقات وزنه‌برداری بازی‌های آسیایی گفت: تمام تلاشم را کردم تا بتوانم این رکورد را بشکنم؛ البته من در دو ضرب هم خوب بودم، اما در لحظات آخر بالا که می‌زدم بر می‌گشت.وی ادامه داد: من این وزنه‌ها را در تمرینات زده بودم، اما متاسفانه در این مسابقه نشد، اما عیب ندارد رکورد دوضرب هم‌دست خودم بود.مرادی درباره عملکرد کیانوش رستمی گفت: من حواسم به وزنه‌های خودم بود،کیانوش حرفه‌ای و وزنه‌بردار بزرگی است و باید به او احترام بگذاریم.

* عباسعلی به مدال برنز بازی‌های آسیایی دست یافت

همچنین در این روز حمیده عباسعلی نماینده وزن 68+ کیلوگرم تیم ملی کاراته کشورمان با شکست نماینده ویتنام به مدال برنز بازی‌های آسیایی دست یافت.عباسعلی با چهار طلا و یک نقره قهرمانی آسیا برترین و پرافتخارترین بانوی کاراته قاره کهن است. وی طلای بازی‌های آسیایی اینچئون را نیز در کارنامه ورزشی خود دارد.

*طلای جاکارتا “کلکسیون” گنج زاده را درخشان‌تر کرد

سجاد گنج زاده نماینده وزن ۸۴+ کیلوگرم تیم ملی کاراته مردان کشورمان نیز در همین روز به مدال طلای بازی‌های آسیایی دست یافت.سجاد گنج زاده در وزن 84+کیلوگرم سابقه حضور در بازی‌های آسیایی را در کارنامه خود داشت اما موفق به کسب مدال نشده بود که سرانجام در بازی‌های آسیایی اندونزی به این مهم نیز دست یافت. وی  یک مدال طلا و یک مدال نقره قهرمانی جهانی 2014 و 2016،‌ یک مدال طلا و 2  مدال نقره قهرمانی آسیا در سال‌های 2013، 2015 و 2017، مدال نقره بازی‌های جهانی 2017، مدال نقره جوانان جهان 2009، مدال برنز دانشجویان جهان 2014، مدال طلا بازی‌های کشورهای اسلامی 2017، 6  مدالطلا و یک مدال برنز لیگ جهانی کاراته وان در سال‌های 2013 تا 2018 را در طول این سال‌ها کسب کرده است.