تاثیر گردو در حمله قلبی

براساس مطالعه اخیر محققان، مصرف روزانه دو مشت گردو می تواند به پیشگیری از حمله قلبی کمک کند. مطالعات نشان داده اند که مغزیجات آجیلی نظیر گردو، مملو از مواد مغذی مهمی همچون چربی ها، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که می توانند باعث کاهش کلسترول خون شوند. همچنین گردو در کاهش التهاب […]

براساس مطالعه اخیر محققان، مصرف روزانه دو مشت گردو می تواند به پیشگیری از حمله قلبی کمک کند.

مطالعات نشان داده اند که مغزیجات آجیلی نظیر گردو، مملو از مواد مغذی مهمی همچون چربی ها، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که می توانند باعث کاهش کلسترول خون شوند.

همچنین گردو در کاهش التهاب و بهبود عملکرد عروق که نقش بسیار مهمی در بیماری های قلبی دارند، بسیار عالی عمل می کند.

دکتر مایکل فالک، از سازمان تحقیقات علوم زندگی آمریکا، در این باره می گوید: «نتایج مطالعه ما از نقش قطعی مغزیجاتی نظیر گردو در کاهش ریسک بیماری های قلبی عروقی حمایت می کند.»

به گفته وی، «آجیل ها حاوی مواد مغذی مهمی هستند. گردو تنها آجیلی است که حاوی میزان قابل توجهی آلفالینولنیک (ALA)، نوع گیاهی اُمگا۳، می باشد. معمولا در هر ۲۸ گرم مغز گردو، ۲.۵ گرم از این ماده مغذی وجود دارد.»

بیش از ۲۰ سال مطالعه عمیق نشان داده است که گردو به همراه سایر انواع مغزیجات می تواند با کاهش سطح کلسترول بد LDL تا ۱۶ درصد از فاکتورهای پرخطر قلبی-عروقی بکاهد.همچنین نتایج این مطالعه نشان می دهد که مصرف گردو به خصوص برای کاهش ریسک بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مهم است.محققان توصیه می کنند مصرف حداقل حدود ۵۰ گرم مغزیجاتی نظیر گردو در روز تاثیرات شگرفی بر کل کلسترول و LDL دارد.