برگزاری دومین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران

دومین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایي استان مازندران درسال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد. به گزارش حرف آنلاین، دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دومین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایي استان در سال جاری که در سالن قلم دانشگاه علوم پزشکي مازندران برگزار شد با بیان […]

photo_2018-09-18_14-21-38

دومین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایي استان مازندران درسال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.

به گزارش حرف آنلاین، دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دومین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایي استان در سال جاری که در سالن قلم دانشگاه علوم پزشکي مازندران برگزار شد با بیان اینکه استانداری مازندران شعار نشاط اجتماعی را به درستی در اولویت اصلی برنامه‌های مدیریت کلان استان قرار داده است، افزود: سازمان ها بايد به صورت جامع و گسترده به حوزه سلامت در بخشهای بهداشت، درمان و امور اجتماعی بپردازند و تلاش خود را به کیفیت بخشی مصوبات کارگروه معطوف گردانند.

رییس کلان منطقه ۱ سلامت کشور در ادامه افزود: کاهش بيماري هاي رواني، ارتقاي سطح سلامت جامعه و پيشگيري از بيماري ها و مشکلات اين حوزه در مازندران فقط از طريق همکاري هاي بين بخشي قابل حل است.

گفتنی است در دومین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایي استان علاوه بر پیگیری مصوبات قبلی مواردی همچون گزارش نتیجه اقدامات انجام شده درخصوص وضعیت سلامت آب شرب روستاهای استان ، وضعیت بهداشت محیط استان و نیز گزارش کمیته ها و گروه های کارشناسی کار گروه سلامت و امنیت غذایی ارایه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.