اهالی انارور ناامید از آبادانی

اهالی انارور بخش کجور شهرستان نوشهر مازندران اعتراض‌شان را از بلاتکلیفی ۴۰ ساله برای آسفالت راه روستایی را طی نامه‌ای به مسئولان استانی و کشوری بیان کردند. براساس ماده 25 قانون مدیریت خدمات کشوری، یکی از وظایف مسئولان دستگاه‌های اداری خدمت‌گزار بودن آنها در برابر خواسته‌های قانونی مردم و انجام سریع این خواسته‌ها است. رسیدگی […]

اهالی انارور بخش کجور شهرستان نوشهر مازندران اعتراض‌شان را از بلاتکلیفی ۴۰ ساله برای آسفالت راه روستایی را طی نامه‌ای به مسئولان استانی و کشوری بیان کردند. براساس ماده 25 قانون مدیریت خدمات کشوری، یکی از وظایف مسئولان دستگاه‌های اداری خدمت‌گزار بودن آنها در برابر خواسته‌های قانونی مردم و انجام سریع این خواسته‌ها است.

رسیدگی به خواسته‌هایی که بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی نیز تاکید بر آن داشتند و فرمودند: «مردم ولی نعمت مسئولان هستند و همه باید در خدمت این ولی نعمتان باشند.» بنابراین باید این مسئولان تمام توان خود را بر رفع مشکلات و خواسته‌های قانونی این مردم به کار ببرند.

اما باگذشت 40 سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی کاستی‌هایی از سوی مسئولان امر در برخی نقاط استان مازندران مشاهده می‌شود که اعتراض این ولی نعمتان را درآورده است.

خواسته 40 ساله اهالی روستای انارور بخش کجور شهرستان نوشهر که فریاد آنها را بلند کرده و باوجود سال‌های سال از شنیدن این فریاد به گوش دهیاری و اعضای شورای روستا و برخی مسئولان شهرستانی همچنان این خواسته ناچیز از سوی این دست‌اندرکاران اجرایی به وعده آتی موکول می‌شود.

خواسته‌ای که با مشاهده آن اجرایش شاید کمتر از یک سال هم به طول نیانجامد اما به بهانه‌های مختلف آن را به تعویق می‌اندازند.

اهالی روستای انارور بخش کجور با 60 خانوار و 200 جمعیت روستایی در منطقه‌ای به سر می‌برند که روستاییان با عدم اجرایی و رسیدگی بر مشکلاتش ترس بر آن دارند که با بارندگی‌های شدید و عدم جدول‌بندی، احداث جوی آب، آسفالت معابر با معضل سیل مواجه شوند.

اردشیر دودل از این روستا با اشاره به اینکه حدود 40 است که خیابان فرهنگ انارور بلاتکلیف مانده است، بیان کرد: در این سال‌ها اقدامی جهت روکش آسفالت و جدول‌بندی جوی آب در این خیابان انجام‌نشده است.

وی افزود: این وضعیت نامناسب، موجب ایجاد مشکل دررفت و آمد اهالی این خیابان شده است.

دودل گفت: علاوه بر آن بر اثر برخورد با سطح ناهموار زمین به جلوبندی خودروهای وسایط نقلیه صدمه واردشده است.

محمود عارفی یکی دیگر از اهالی این روستا با تاکید براینکه بعد از گذشت 40 سال بلاتکلیفی این خیابان روستاییان برای‌شان جای سوال است که وظیفه دهداری و بخشداری در این زمینه چیست و باید به چه اموراتی از روستاییان بپردازند؟ گفت: ظاهرا بخشدار یا کارشناسی از بخشداری بخش کجور نوشهر بازدید میدانی از این خیابان به عمل نمی‌آورند تا وظیفه‌شناسی کنند و به امور مردم رسیدگی کنند.

وی ادامه داد: مردم عوارض می‌پردازند و همانطور شهرداری‌ها در محدوده شهرها رسیدگی به امورات شهری را دارند، بخشداری و دهیاری‌ها در محدوده بخش و روستاها وظیفه رسیدگی به درخواست‌های عمرانی روستاها و آسفالت معابر و راه روستایی را دارند.

یکی دیگر از اهالی این روستا با بیان اینکه باوجود پیگیری‌های مداوم این منطقه بر این موضوع دهیار و اعضای شورای عقب‌نشینی کوچه را بهانه می‌کنند با توجه به اینکه به راحتی با تخلف تغییر کاربری به ساخت‌وسازهای غیرمجاز داده می‌شود، افزود: اگر مسئولان استانی به روستای مجاور یعنی روستاهای کتی و کجور بازدید کنند می‌بینند که این دو روستا آسفالت شده است درحالی‌که این دو روستا نیز مثل خیابان فرهنگ روستای انارور نیاز به عقب‌نشینی داشته است.

وی اضافه کرد: اکنون نامه‌ای به عنوان استشهاد محلی از سوی اهالی خیابان و روستاییان نوشته و به وزارت راه و شهرسازی ارسال‌شده است اما قبل از ورود وزارت راه بر رسیدگی این مشکل از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران یا اداره کل راه روستایی و شوراهای اسلامی استانداری مازندران خواستار آنیم تا به این امر توجه و ورود جدی یابند.